Gyönyörű vagy!

"Hello gyönyörűség! Igen! Te!"

Instagram február 3- február 7

Készül a felvétel az új albumra...

Tanácsok egy fától:

  • Állj magasan és büszkén
  • Menj kikapcsolódni egy ágra
  • Emlékezz a gyökereidre
  • Igyál sok vizet
  • Maradj kapcsolatban a természetes szépségeddel
  • Élvezd a kilátást

Nekem holnapra, nem tudok aludni

Uh oh. Alszom. 3. napja felvételek Svédországban. Imádom

Hiányzik nekem ezen a szörnyű napon

studio idő

Ez azt jelenti, hogy hideg van

"Can you feel the... All you need is... " Ez valószínűleg egy részlet valamelyik új számából. Sőt ha a hivatalos facebook oldalára kattintotok pár másodpercet hallhattok is az új dalból. Biztosan megéri várni rá :)

Szeresd magad!

"Szeresd magad, bármennyi éves is vagy!"

Erős vagy!

Úgy láttam a tegnapi bejegyzésem nagyon tetszett nektek, ezért ma korábban megosztom a következőt. Az első képen egy nagyon mutatós és egyszerű frizurát láthattok. A fejed tetején csak egyszerűen összeszeded a hajad, kettéválasztod és hátul befordítva a tincseket feltűzöd. (Ha gondolod elől hagyhatsz választékot is) Ezeket után tincseket veszel el mindkét oldalról és ugyanúgy mint az elsőt feltűzöd őket, csak mindig máshová. Jobbra, balra, középre ahogyan tetszik. Remélem sikerül, nekem bevált. :)

A második képünk pedig azt mondja: "Sokkal erősebb vagy, mint azt gondolnád"

Hagyd a múltad!

"Mondd a múltadnak, hogy elmehet és csessze meg! Te elfoglalt vagy!"

Ami nem öl meg, az csodássá tesz!

Rengeteg képet találtam Hilary új sorozatáról, és ami a legjobb hogy tele van szuper üzenetekkel számotokra! Úgy gondoltam, minden nap kaptok tőlem egy üzenetet és egy kis inspirációt az öltözködésetekhez! Íme a mai:

"Ami nem öl meg, az csodássá tesz!"

Younger (videóval)

A lenti videóban egy interjúból láthattok részleteket. Darran Star szerint Hilary Duff a fiatalabb nézők jelképe, hiszen sokan vele együtt nőttek fel. Nagyon viccesnek és okosnak találja őt.

Míg Hilary, Kelsey karakteréről nyilatkozik. Szerinte Kelsey sokkal óvatosabb életet él mint ő maga. És bár sohasem volt normális, nyugodt élete úgy gondolja hogy Kelsey kicsit más mint egy normális 27 éves. Ő igazán élvezi a fiatalságát.

Instagram január 23- február 2

"Ez az igazi élet"

"Nemsokára 3 éves leszek"

"life_tea segít megakadályozni a fogak károsodását. Titkos fegyver az olyan elfoglalt anyukáknak, mint amilyen én vagyok"

#myCalvis #babybum

Bye bye

"Svédország"