Hajrá! Hajrá!

Sziasztok! Hatalmas kéréssel fordulok hozzátok! Azt szeretném, ha jeleznétek nekem valamilyen formában, hogy látogatjátok a blogot. Szóval írjatok hozzászólást, iratkozzatok fel, kedveljétek kedvenc posztjaitokat. Továbbá nagyon szeretném tudni, miről szeretnétek többet tudni. Ha esetleg bármilyen ötletetek van, azt is nagyon szívesen fogadom és igyekszem megvalósítani. Előre is mindent köszönök! További szép napot!

ELLE interjú (2. rész)

Mint ahogyan te is, úgy én is eléggé alacsony vagyok. Olvastam egy interjúban, hogy van rajtam néhány kiló plusz, ahogyan rajtam is, de engem nem követnek paparazzók hogy minél kedvezőtlenebb szögekből fotózzanak le...

Úgy gondolom ugyanabban a küzdelemben vagyok minden nap, amiben te is. Ez igazán nehéz ügy, de csak azt hajtogatom: sikerülni fog, sikerülni fog. Azt mondogatom magamnak, hogy 157 cm vagyok, fitt vagyok és legyőzöm a pluszkilókat az edzőteremben. Szeretek edzeni, de az nem igazán érint meg hogy nem én vagyok a legcsinosabb ember. Én nem modell vagyok, én színésznő vagyok. Mindig úgy érzem, hogy 2-5 kg feleslegem, de annyira elfoglalt vagyok, hogy tényleg nem igazán érdekel. Átlagos vagyok és tökéletesen érzem így magam, boldog vagyok. Néhány hete úgy voltam vele: 'Te jó ég! A ruháim tökéletesen állnak rajtam' aztán pár héttel később:'Talán le kellene adnom pár kilót' de ennyi. Nem esem abba a hibába, hogy 50 kg-nak kell lennem.

Oké, visszatérve a Younger-hoz. Értem, hogy nagy vonzereje van annak, hogy Darran Starral dolgozz, de miért pont a TV Land?

(nevet) Ebben az évben úgy döntöttek, hogy úgy jönnek mint a gengszterek, a bemutatóműsoraik bámulatosak. Van ez az új műsoruk, amit úgy hívnak "Tanárok", annyira vidámnak tűnik. Ez egy csapat elfajult tanárról szól, akiknek nem kellene tanítaniuk a fiainkat, és ez igazán érdekes történeten. Ahogyan a mi sorozatunk is az. Pont a múlt héten forgattuk azt a részt, ahol a karakterem elhatározza, hogy környezetvédő lesz, ezért nem akar többé tampont használni, helyette az úgynevezett 'Díva Kupakot' használja, ami a mi sorozatunkban 'Istennő Kupak' Ez megakad, és beragad, majd Sutton karaktere segít kiszedni. Szóval, tudod mi közelebb kerültünk egymáshoz. Ez is nagyszerű. Sutton igazán nagyszerű nő, őszinte és hihetetlenül fiatalnak néz ki.

Számos nővel dolgozom, akik 21-nek mondhatnák magukat... pedig 41

Ezt már megtanultam itt Brooklynban. Minden anyukán csak ámulok: Hé várj egy percet! Te most 20 vagy, vagy 50? Komolyan nem tudom megmondani.

Igen, ezek a New Yorki anyukák nem játszanak. Mind 183 cm-esek és nagyon véknyak.

Ez csodálatos, és olyan inspiráló. (nevet) És itt vagyok én néhány pluszkilóval. Nemrég Twitteren azt írta valaki: 'Az imént láttam Hilary Duffot, annyira elbűvölő, de tejesen elfelejtettem, hogy ő egy törpe' Szerintem ez nem volt túl szép tőle.

Közösségi oldalak - aknák mindenhol, ugye?

De van egy hatalmas fiam. Ő óriási. Egyszerűen nem értem. Mike (Comrie, exe) sem olyan magam. Én pedig 157 cm vagyok és van egy  éves fiam, aki lassan ugyanekkora. El fogom viselni!

 

 

 

 

Ennyi lenne az interjú. Nem mondhatnám, hogy tükörfordítás lett, de a lényeget visszaadja. Sajnálom ha néhol kicsit furcsára sikerült, remélem azért megérte lefordítanom :)

forrás: http://www.elle.com/culture/news/a25461/at-home-with-hilary-duff/

A tökéletes pasi

Mi más is tehetné még jobbá a szuper hétvégéket, ha nem egy tökéletes film a tökéletes pasiról? Ajánlom mindenkinek, aki vágyik egy kis szórakozásra és egyben romantikára. Mindezt a legjobb színészekkel, színésznőkkel fűszerezve. Hilary Duff, a furfangos fiatal lány szerepében keresi az édesanyját játszó, Heather Locklear számára a tökéletes pasit. Nem meglepő módon a tökéletes pasi szerepében Chris Noth áll.

10 ok, amiért szerintem meg kell nézned a filmet:

1. Megmutatja, hogy egyedülálló szülőként is lehet idilli családban élni

2. Ráébreszt, hogy nem szabad a problémák elől menekülni

3. A férfiak megtanulhatják, hogyan kell kedveskedni egy nőnek. Szóval hajrá lányok, nem muszáj magatokban nézni, sőt ajánlott a párotokkal ;)

4. Ha imádod a zenét, nagyszerű dalokat ismerhetsz meg benne

5. Még a költözködéshez is elleshetsz benne pár tippet :D

6. Bál, esküvő és egyéb csajos csodákat találhatsz benne

7. A helyes pasiból sincs hiány...

8. Ha szereted a nem túl erőltetett poénokat, biztosan jól szórakozol majd

9. Rájössz, hogy a tökéletes pasi talán nem csak a filmekben létezhet

10. Nem utolsó sorban pedig, Hilary Duff miatt :)

 

Ha még mindig nem győztelek meg, íme az előzetes:

Hogy jól induljon a reggel!

Hilary Duff legismertebb dalával kívánok Nektek nagyon szép napot! Ha ismered a dalt akkor tudod, hogy kár lenne kihagyni. Ha nem ismered, akkor itt az ideje hogy most meghallgasd. Garantáltan tetszeni fog. Ajánlom azoknak, akik szeretik ha egy dalnak van mondanivalója is. Ez a dal egy felszínes kapcsolatról szól, amikor az egyik fél csak a társaságban foglalkozik a párjával, azonban ha kettesben vannak minden kedvesség eltűnik. Mintha egy idegennel élne együtt, innen kapta a címét. Szóval hallgassátok nagy-nagy szeretettel a Stanger-t!

 

ELLE interjú (1. rész)

Brooklyni otthonában Hilary Duff-al

"Úgy gondolom hogy amióta csak a TV-nél dolgozom, jónak és kényelmesnek érzem amit csinálok"- mondta Hilary Duff, akinek a neve azáltal lett közismert, hogy egy koraérett tinédzsert alakított a Disney LizzieMcGuire című sorozatában. Most, az első "kisképernyős" szereplése után több mint egy évtizeddel, otthagyta a rajzfilmek világát, valami kissé több valósággal megalapozottért. A Darren Star közelgő Younger című sorozata- a Szex és New York alkotójának a legutóbbi ódája a vállalkozó nőkről. Sutton Foster, mint egy negyven éves elvált nő szeretne visszatérni az üzleti világba úgy, hogy közben 2-nak adja ki magát. Ez csak egy felületes bemutatása a sorozatnak, de a 27 éves Duff, aki egy éppen befutó és felfelé törekvő cég nagyágyúját játssza, úgy gondolja hogy minden korosztálynak kedvez majd a film. A New Yorkba átköltözött színésznő beszél az új izgalmas sorozatáról, és nyilvánosság előtti életéről is nekünk.

Tudom, hogy a bemutatott filmed New Yorkban játszódik, de miért éppen Brooklynt választottad?

Igazából sohasem voltam még Brooklynban mielőtt elkezdtem szállást keresni. Éppen itt volt Luca, egy kicsit több teret szerettem volna és ez megadta azt. Kicsit csendesebb. Egy olyan helyes kis környéken élek ahol az élet nem éppen unalmad, de nincs az az őrület sem, hogy mikor próbálnál kimenni a lakásodból  körülötted mindenhol 200-an vannak az utcán.

Jó ideje nem szerepeltél már tv-ben - Nem is említve, hogy eddig Los-Angelesben éltél. Mi volt az a pont, ami eldöntötte hogy fenekestül felforgatod az életedet?

Ez egy show, egyforma korosztályú nőkkel, és ez igazán tetszik. Azt hiszem, ez a férfiaknak is kikapcsolódást nyújthat és a nők minden egyes korosztályával is összeköthető. Mindemellett izgalmas is. Határozottan mondhatom hogy ez a sorozat annyi izgalmat ad majd, amennyit csak lehet. Kicsit ijesztő arra gondolni, hogy az életem gyökerestől megváltozik és New Yorkba költözöm, de ez a város a legfontosabb szereplője ennek a sorozatnak"

Igen... Megláthatjuk majd a pimasz oldaladat. Ott az a mondat az előzetesből, amikor Sutton Foster karaktere azt mondja: "Nem szeretem, ahogyan a férfiak bánnak veled" és te azt vágod oda neki: "Ne ítélj el, Judy bíró"

Ez sokszor megtörténik majd az évadok során. Az én karakterem, Kelsey egy nem túl sikeres kapcsolatba kezd a cég egyik szponzorával. Ő olyan, mint egy átlagos fiatal lány, aki egyedül próbál haladni előre - bár nagyon céltudatos- de nem mindig a legokosabb lépéseket lépi meg. Szóval éppen olyan mint az a korában elvárható. Nem ő az egyetlen, aki lecsúszik a tapasztalatokról, akár jó akár rossz is az. És ez az, amit a fiatalok tesznek.

Mint fiatal anyuka érdekes felfedezni azt, hogy milyen lehet az élet New Yorkban olyan fiatal nőként, akinek nincsenek kötelezettségei?

Ez vicces. Mert az életem soha nem lehet ilyen Ez határozottan csak egy szerep számomra, de számos ponton összekapcsolható az életemmel. Ő határozottan kevesebb- jó értelemben, természetesen. Én egy ismert személy vagyok és az emberek minden lépésemet láthatják. Néha ez nagyon bosszantó, de nagyobb részt úgy élek ahogy akarok és azt teszem, amit szeretnék. Nyilvánvalóan megpróbálom ezt úgy tenni, hogy közben tiszteletbe tartsam magamat, a fiamat és a családomat. Érdekel, hogy mit gondolnak az emberek. De 27 éves vagyok és tudom, hogy fontos a szórakozás. Szóval, igen Kelseynek határozottan gondatlanabb élete van, mint nekem de ez nem ijeszt meg. Ez soha nem lesz az én életem és nem is akarom, hogy az legyen.

Te igazából már hosszú ideje mindig is a reflektorfényben voltál, mégis olyan átlagosnak tűnsz. Hogyan lehetséges ez?

Ez így van. Kicsit furcsának érzem, hogy erről beszéljek mert nem tudom hogyan válaszoljak erre. Nagyon sokan összehasonlítanak más emberekkel, akik befutottak és nem értem hogy miért. Úgy gondolom ennek egy része nekem köszönhető, illetve a családomnak, barátaimnak és akik mellettem voltak. Senki sem hagyta, hogy távol kerüljek vagy másképp bánják a körülöttem lévő emberekkel. Azt hiszem, elég nehéz életem volt. 18 évesen csináltam, amit csináltam, míg a 20 éveseknek csak a személyiségük megismerésével kellene foglalkozniuk. Én ezt a nyilvánosság előtt tettem és ez eléggé bemocskolta a személyiségemet. Egy nagy szünetet kellett tartanom. Így olyan voltam, akit nem érdekelt hogy a legjobb szerepeket kapja vagy hogy a karrierjét építse, csak szerettem volna egy lépést meghátrálni, otthon maradni és élni egy normális 20 éves lány életét.

Instagram: január 20-22.

január 20-> Takarítsuk ki a garázst party

január 21-> Lil lábai nem olyan kitartóak

január 22-> @marcusrfrancis és én a legmélyebb gondolatainkon tűnődve (#photobooth)

január 22-> Pihenős csütörtök (#redwine, #asleepby10)

január 23-> Tesók (#beau, #jak)

Younger! A Szex és New York alkotójától

Gondoltam összeszedek nektek néhány információt a március 31-én induló "Younger" című sorozatról. Úgy gondolom, hogy ez a cikk azokat is érdekelheti, akik még csak most hallanak először Hilary-ról. A sorozat  nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy mindenki megismerje a színésznőt és akár meg is kedvelje, hiszen érdemes lesz majd nézni. A Szex és New York alkotójától nem számíthatunk rosszra. Bár sajnos némi angoltudásra szükségünk lesz míg meg nem jelenik szinkronizáltan is kis országunkban. (Persze a feliratkészítők segítségére mindig számíthatunk) Amint már korábban posztoltam, ez a sorozat az interneten lesz elérhető, a TV Land honlapján.

A "Younger" a 40 éves Lizát mutatja be, aki szingli anyukaként próbál visszatérni a dolgozók világába. Csakhogy munkát találni igazi kihívás az ő korában. Egyszer egy bárban véletlenül találkozik egy a 20-as éveiben járó sráccal, aki meggyőzi arról hogy sokkal fiatalabbnak néz ki, mint amennyi valójában. Liza innentől kezdve 26-nak adja ki magát, barátnője, Maggie sminkes tudásának segítségével. Új önbizalmával felfegyverkezve titkárnőként szerez állást a szeszélyes Diana mellett. A csapatában csupa 20-as éveiben járó nők dolgoznak. Itt ismerkedik meg Kelsey-vel (Hilary Duff) és együtt alakítják ki álmaik karrierjét.

Máris megtetszett a sorozat? Nem szeretnél lemaradni semmilyen új hírről vele kapcsolatban? Blogom segítségével ez nem fordulhat elő! Látogass el minden nap és garantáltan mindent megtudhatsz a Youger-ról! Addig is itt van néhány kép és az előzetes:

 

All About You

Indítsuk a napot Hilary legújabb számával!