ELLE interjú (2. rész)

Mint ahogyan te is, úgy én is eléggé alacsony vagyok. Olvastam egy interjúban, hogy van rajtam néhány kiló plusz, ahogyan rajtam is, de engem nem követnek paparazzók hogy minél kedvezőtlenebb szögekből fotózzanak le...

Úgy gondolom ugyanabban a küzdelemben vagyok minden nap, amiben te is. Ez igazán nehéz ügy, de csak azt hajtogatom: sikerülni fog, sikerülni fog. Azt mondogatom magamnak, hogy 157 cm vagyok, fitt vagyok és legyőzöm a pluszkilókat az edzőteremben. Szeretek edzeni, de az nem igazán érint meg hogy nem én vagyok a legcsinosabb ember. Én nem modell vagyok, én színésznő vagyok. Mindig úgy érzem, hogy 2-5 kg feleslegem, de annyira elfoglalt vagyok, hogy tényleg nem igazán érdekel. Átlagos vagyok és tökéletesen érzem így magam, boldog vagyok. Néhány hete úgy voltam vele: 'Te jó ég! A ruháim tökéletesen állnak rajtam' aztán pár héttel később:'Talán le kellene adnom pár kilót' de ennyi. Nem esem abba a hibába, hogy 50 kg-nak kell lennem.

Oké, visszatérve a Younger-hoz. Értem, hogy nagy vonzereje van annak, hogy Darran Starral dolgozz, de miért pont a TV Land?

(nevet) Ebben az évben úgy döntöttek, hogy úgy jönnek mint a gengszterek, a bemutatóműsoraik bámulatosak. Van ez az új műsoruk, amit úgy hívnak "Tanárok", annyira vidámnak tűnik. Ez egy csapat elfajult tanárról szól, akiknek nem kellene tanítaniuk a fiainkat, és ez igazán érdekes történeten. Ahogyan a mi sorozatunk is az. Pont a múlt héten forgattuk azt a részt, ahol a karakterem elhatározza, hogy környezetvédő lesz, ezért nem akar többé tampont használni, helyette az úgynevezett 'Díva Kupakot' használja, ami a mi sorozatunkban 'Istennő Kupak' Ez megakad, és beragad, majd Sutton karaktere segít kiszedni. Szóval, tudod mi közelebb kerültünk egymáshoz. Ez is nagyszerű. Sutton igazán nagyszerű nő, őszinte és hihetetlenül fiatalnak néz ki.

Számos nővel dolgozom, akik 21-nek mondhatnák magukat... pedig 41

Ezt már megtanultam itt Brooklynban. Minden anyukán csak ámulok: Hé várj egy percet! Te most 20 vagy, vagy 50? Komolyan nem tudom megmondani.

Igen, ezek a New Yorki anyukák nem játszanak. Mind 183 cm-esek és nagyon véknyak.

Ez csodálatos, és olyan inspiráló. (nevet) És itt vagyok én néhány pluszkilóval. Nemrég Twitteren azt írta valaki: 'Az imént láttam Hilary Duffot, annyira elbűvölő, de tejesen elfelejtettem, hogy ő egy törpe' Szerintem ez nem volt túl szép tőle.

Közösségi oldalak - aknák mindenhol, ugye?

De van egy hatalmas fiam. Ő óriási. Egyszerűen nem értem. Mike (Comrie, exe) sem olyan magam. Én pedig 157 cm vagyok és van egy  éves fiam, aki lassan ugyanekkora. El fogom viselni!

 

 

 

 

Ennyi lenne az interjú. Nem mondhatnám, hogy tükörfordítás lett, de a lényeget visszaadja. Sajnálom ha néhol kicsit furcsára sikerült, remélem azért megérte lefordítanom :)

forrás: http://www.elle.com/culture/news/a25461/at-home-with-hilary-duff/