Instagram: január 20-22.

január 20-> Takarítsuk ki a garázst party

január 21-> Lil lábai nem olyan kitartóak

január 22-> @marcusrfrancis és én a legmélyebb gondolatainkon tűnődve (#photobooth)

január 22-> Pihenős csütörtök (#redwine, #asleepby10)

január 23-> Tesók (#beau, #jak)

Younger! A Szex és New York alkotójától

Gondoltam összeszedek nektek néhány információt a március 31-én induló "Younger" című sorozatról. Úgy gondolom, hogy ez a cikk azokat is érdekelheti, akik még csak most hallanak először Hilary-ról. A sorozat  nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy mindenki megismerje a színésznőt és akár meg is kedvelje, hiszen érdemes lesz majd nézni. A Szex és New York alkotójától nem számíthatunk rosszra. Bár sajnos némi angoltudásra szükségünk lesz míg meg nem jelenik szinkronizáltan is kis országunkban. (Persze a feliratkészítők segítségére mindig számíthatunk) Amint már korábban posztoltam, ez a sorozat az interneten lesz elérhető, a TV Land honlapján.

A "Younger" a 40 éves Lizát mutatja be, aki szingli anyukaként próbál visszatérni a dolgozók világába. Csakhogy munkát találni igazi kihívás az ő korában. Egyszer egy bárban véletlenül találkozik egy a 20-as éveiben járó sráccal, aki meggyőzi arról hogy sokkal fiatalabbnak néz ki, mint amennyi valójában. Liza innentől kezdve 26-nak adja ki magát, barátnője, Maggie sminkes tudásának segítségével. Új önbizalmával felfegyverkezve titkárnőként szerez állást a szeszélyes Diana mellett. A csapatában csupa 20-as éveiben járó nők dolgoznak. Itt ismerkedik meg Kelsey-vel (Hilary Duff) és együtt alakítják ki álmaik karrierjét.

Máris megtetszett a sorozat? Nem szeretnél lemaradni semmilyen új hírről vele kapcsolatban? Blogom segítségével ez nem fordulhat elő! Látogass el minden nap és garantáltan mindent megtudhatsz a Youger-ról! Addig is itt van néhány kép és az előzetes:

 

All About You

Indítsuk a napot Hilary legújabb számával!

Instagram

Hilary Santa Barbara-n töltött néhány napot kisfiával, Luca-val együtt. Ellátogattak a helyi állatkertbe is, ahol a flamingókról posztolt egy képet. Valószínűleg már nagyon vágyott erre a kis hétvégi kikapcsolódásra, hiszen rengeteg időt tölt mostanában új sorozatának forgatásával.

 

Chasing the Sun

Bár messze vannak már a csodás nyári napok, ezzel a számmal kívánok szép napot mindenkinek!