Hilary Duff az ELLE magazinban

Hilary Duff keményen dolgozik az új televíziós műsorán és már alig várja, hogy rajongói újra gyönyörködhessenek a szemeiben a "Younger" című sorozatban. Az ELLE magazin által készített új interjújában, a Lizzie McGuire sztárja a képernyőre való visszatérésről beszélt. "Amióta a TV-nél vagyok, úgy érzem mindent amit csinálok kellemes"

A műsor a TV Land internetes oldalán lesz elérhető, de Duff nem igazán aggódik a nézettség miatt. "Nem hiszem, hogy számítana, hol közvetítik a műsort. Ha a sorozat magáért beszél, bárki bárhol megnézheti majd"

Sőt mi több, Hilary azért határozott úgy hogy elvállalja a szerepet, mert tetszik neki ahogyan a nőket ábrázolja a sorozat. "Ez egy show, egyforma korosztályú nőkkel, és ez igazán tetszik. Azt hiszem, ez a férfiaknak is kikapcsolódást nyújthat és a nők minden egyes korosztályával is összeköthető. Mindemellett izgalmas is. Határozottan mondhatom hogy ez a sorozat annyi izgalmat ad majd, amennyit csak lehet. Kicsit ijesztő arra gondolni, hogy az életem gyökerestől megváltozik és New Yorkba költözöm, de ez a város a legfontosabb szereplője ennek a sorozatnak"

És a mai poszt végére, az interjúhoz készült néhány fotó:

Ajánló
Kommentek
  1. Én