Hagyd a múltad!

"Mondd a múltadnak, hogy elmehet és csessze meg! Te elfoglalt vagy!"

Ami nem öl meg, az csodássá tesz!

Rengeteg képet találtam Hilary új sorozatáról, és ami a legjobb hogy tele van szuper üzenetekkel számotokra! Úgy gondoltam, minden nap kaptok tőlem egy üzenetet és egy kis inspirációt az öltözködésetekhez! Íme a mai:

"Ami nem öl meg, az csodássá tesz!"

Younger (videóval)

A lenti videóban egy interjúból láthattok részleteket. Darran Star szerint Hilary Duff a fiatalabb nézők jelképe, hiszen sokan vele együtt nőttek fel. Nagyon viccesnek és okosnak találja őt.

Míg Hilary, Kelsey karakteréről nyilatkozik. Szerinte Kelsey sokkal óvatosabb életet él mint ő maga. És bár sohasem volt normális, nyugodt élete úgy gondolja hogy Kelsey kicsit más mint egy normális 27 éves. Ő igazán élvezi a fiatalságát.

Instagram január 23- február 2

"Ez az igazi élet"

"Nemsokára 3 éves leszek"

"life_tea segít megakadályozni a fogak károsodását. Titkos fegyver az olyan elfoglalt anyukáknak, mint amilyen én vagyok"

#myCalvis #babybum

Bye bye

"Svédország"

Hajrá! Hajrá!

Sziasztok! Hatalmas kéréssel fordulok hozzátok! Azt szeretném, ha jeleznétek nekem valamilyen formában, hogy látogatjátok a blogot. Szóval írjatok hozzászólást, iratkozzatok fel, kedveljétek kedvenc posztjaitokat. Továbbá nagyon szeretném tudni, miről szeretnétek többet tudni. Ha esetleg bármilyen ötletetek van, azt is nagyon szívesen fogadom és igyekszem megvalósítani. Előre is mindent köszönök! További szép napot!

ELLE interjú (2. rész)

Mint ahogyan te is, úgy én is eléggé alacsony vagyok. Olvastam egy interjúban, hogy van rajtam néhány kiló plusz, ahogyan rajtam is, de engem nem követnek paparazzók hogy minél kedvezőtlenebb szögekből fotózzanak le...

Úgy gondolom ugyanabban a küzdelemben vagyok minden nap, amiben te is. Ez igazán nehéz ügy, de csak azt hajtogatom: sikerülni fog, sikerülni fog. Azt mondogatom magamnak, hogy 157 cm vagyok, fitt vagyok és legyőzöm a pluszkilókat az edzőteremben. Szeretek edzeni, de az nem igazán érint meg hogy nem én vagyok a legcsinosabb ember. Én nem modell vagyok, én színésznő vagyok. Mindig úgy érzem, hogy 2-5 kg feleslegem, de annyira elfoglalt vagyok, hogy tényleg nem igazán érdekel. Átlagos vagyok és tökéletesen érzem így magam, boldog vagyok. Néhány hete úgy voltam vele: 'Te jó ég! A ruháim tökéletesen állnak rajtam' aztán pár héttel később:'Talán le kellene adnom pár kilót' de ennyi. Nem esem abba a hibába, hogy 50 kg-nak kell lennem.

Oké, visszatérve a Younger-hoz. Értem, hogy nagy vonzereje van annak, hogy Darran Starral dolgozz, de miért pont a TV Land?

(nevet) Ebben az évben úgy döntöttek, hogy úgy jönnek mint a gengszterek, a bemutatóműsoraik bámulatosak. Van ez az új műsoruk, amit úgy hívnak "Tanárok", annyira vidámnak tűnik. Ez egy csapat elfajult tanárról szól, akiknek nem kellene tanítaniuk a fiainkat, és ez igazán érdekes történeten. Ahogyan a mi sorozatunk is az. Pont a múlt héten forgattuk azt a részt, ahol a karakterem elhatározza, hogy környezetvédő lesz, ezért nem akar többé tampont használni, helyette az úgynevezett 'Díva Kupakot' használja, ami a mi sorozatunkban 'Istennő Kupak' Ez megakad, és beragad, majd Sutton karaktere segít kiszedni. Szóval, tudod mi közelebb kerültünk egymáshoz. Ez is nagyszerű. Sutton igazán nagyszerű nő, őszinte és hihetetlenül fiatalnak néz ki.

Számos nővel dolgozom, akik 21-nek mondhatnák magukat... pedig 41

Ezt már megtanultam itt Brooklynban. Minden anyukán csak ámulok: Hé várj egy percet! Te most 20 vagy, vagy 50? Komolyan nem tudom megmondani.

Igen, ezek a New Yorki anyukák nem játszanak. Mind 183 cm-esek és nagyon véknyak.

Ez csodálatos, és olyan inspiráló. (nevet) És itt vagyok én néhány pluszkilóval. Nemrég Twitteren azt írta valaki: 'Az imént láttam Hilary Duffot, annyira elbűvölő, de tejesen elfelejtettem, hogy ő egy törpe' Szerintem ez nem volt túl szép tőle.

Közösségi oldalak - aknák mindenhol, ugye?

De van egy hatalmas fiam. Ő óriási. Egyszerűen nem értem. Mike (Comrie, exe) sem olyan magam. Én pedig 157 cm vagyok és van egy  éves fiam, aki lassan ugyanekkora. El fogom viselni!

 

 

 

 

Ennyi lenne az interjú. Nem mondhatnám, hogy tükörfordítás lett, de a lényeget visszaadja. Sajnálom ha néhol kicsit furcsára sikerült, remélem azért megérte lefordítanom :)

forrás: http://www.elle.com/culture/news/a25461/at-home-with-hilary-duff/

A tökéletes pasi

Mi más is tehetné még jobbá a szuper hétvégéket, ha nem egy tökéletes film a tökéletes pasiról? Ajánlom mindenkinek, aki vágyik egy kis szórakozásra és egyben romantikára. Mindezt a legjobb színészekkel, színésznőkkel fűszerezve. Hilary Duff, a furfangos fiatal lány szerepében keresi az édesanyját játszó, Heather Locklear számára a tökéletes pasit. Nem meglepő módon a tökéletes pasi szerepében Chris Noth áll.

10 ok, amiért szerintem meg kell nézned a filmet:

1. Megmutatja, hogy egyedülálló szülőként is lehet idilli családban élni

2. Ráébreszt, hogy nem szabad a problémák elől menekülni

3. A férfiak megtanulhatják, hogyan kell kedveskedni egy nőnek. Szóval hajrá lányok, nem muszáj magatokban nézni, sőt ajánlott a párotokkal ;)

4. Ha imádod a zenét, nagyszerű dalokat ismerhetsz meg benne

5. Még a költözködéshez is elleshetsz benne pár tippet :D

6. Bál, esküvő és egyéb csajos csodákat találhatsz benne

7. A helyes pasiból sincs hiány...

8. Ha szereted a nem túl erőltetett poénokat, biztosan jól szórakozol majd

9. Rájössz, hogy a tökéletes pasi talán nem csak a filmekben létezhet

10. Nem utolsó sorban pedig, Hilary Duff miatt :)

 

Ha még mindig nem győztelek meg, íme az előzetes:

Hogy jól induljon a reggel!

Hilary Duff legismertebb dalával kívánok Nektek nagyon szép napot! Ha ismered a dalt akkor tudod, hogy kár lenne kihagyni. Ha nem ismered, akkor itt az ideje hogy most meghallgasd. Garantáltan tetszeni fog. Ajánlom azoknak, akik szeretik ha egy dalnak van mondanivalója is. Ez a dal egy felszínes kapcsolatról szól, amikor az egyik fél csak a társaságban foglalkozik a párjával, azonban ha kettesben vannak minden kedvesség eltűnik. Mintha egy idegennel élne együtt, innen kapta a címét. Szóval hallgassátok nagy-nagy szeretettel a Stanger-t!